frdeitptru
+40744 499 747

Evenimente

 

Hygienium susține eforturile pentru limitarea efectelor pandemiei. Reprezentanții Grande Gloria Production, producătorul brandului românesc de dezinfectanți Hygienium, au participat marți, la Clubul Diplomatic din București, la evenimentul ,,Împreună protejăm România’’, organizat de MediaUno și Institutul Național de Statistică.

 

În cadrul sesiunilor dedicate, precum Sănătate și Turism, reprezentanții autorităților și cei ai mediul de afaceri au discutat despre măsurile necesare pentru reducerea și prevenirea apariției cazurilor de coronavirus.

Impreuna protejam Romania

Aportul Hygienium în mediul de afaceri 

 

Hygienium a lansat, în această perioadă, mai multe programe de sprijin pentru mediul de afaceri, școli și instituții, în scopul asigurării produselor dezinfectante, autorizate de Ministerul Sănătății, care să genereze un plus de siguranță.

 Impreuna protejam Romania

,,În această perioadă de pandemie, cu multiple provocări de ordin sanitar și economic, Grande Gloria Production, producatorul dezinfectanților Hygienium, a demarat o amplă campanie de responsabilizare socială, menită in a ajuta mediul de afaceri, iar publicul larg să conștientizeze riscurile pandemice și să adopte măsurile optime de protecție. Campania Hygienium, aflată în desfășurare, s-a concretizat în mai multe direcții. Grande Gloria Production a demarat pregătirile pentru lansarea unei platforme online, de suport pentru companiile din România. În cadrul acestui demers, împreună cu o serie de firme acreditate, au fost făcuți primii pași pentru dezvoltarea unor servicii de acreditare și suport pentru companiile din sectorul HORECA. Împreună cu experții din sectorul acreditării și în baza discuțiilor cu autoritățile statului, vrem să dezvoltăm soluții optime pe care firmele să le poată implementa rapid (reguli de dezinfecție, produse specializate, programe de pregătire pentru personal) în scopul asigurării unui mediu sigur, în care angajații și clienții să poată evita pericolul contaminării cu COVID-19’’, a declarat Constantin Danciu, director de dezvoltare Grande Gloria Production.

 

Programul a debutat cu acreditarea unor restaurante, terase și baruri din mai multe localități, acolo unde Hygienium va asigura dezinfectanții specializați pentru desfășurarea activității de alimentație publică în condiții de maximă siguranță.

 

Tot în această perioadă, Grande Gloria Production lucrează la un proiect pilot, ,,Scoli Sigure’’, menit să ofere unităților de învățământ toate resursele necesare în scopul începerii anului școlar în condiții de siguranță.

 

,,Primul pas l-am făcut la Liceul Honterus din Brașov unde, împreună cu experții în domeniu, am asigurat cu dezinfectanți un mediu în care școala poate începe în condiții de siguranță. Invităm, pe această cale, autoritățile locale și responsabilii din toate unitățile de învățământ din țară să ne contacteze pentru a le putea pune la dispoziție soluțiile noastre de acreditare și suport.

 

În cadrul conferinței ,,Împreună protejăm România’’, Constantin Danciu, directorul de dezvoltare Grande Gloria Production, a insistat pentru dezvoltarea unui parteneriat activ între autorități și producătorii și

comercianții de produse de siguranță sanitară, în scopul dezvoltării unei infrastructuri capabile să ofere în timp real soluțiile necesare pentru limitarea efectelor pandemiei.

Impreuna protejam Romania

Sursă foto : Media Uno

CELE MAI CITITE

Suntem sociabili