Cel de-al patrulea val al pandemiei COVID a creat deja o presiune puternică pe sistemul sanitar, spitalele reuşind cu mare dificultate să facă faţă numărului tot mai mare de bolnavi. Dincolo de discuţia legată de vaccinare, un element esenţial în limitarea efectelor variantei DELTA îl reprezintă prevenţia, respectarea regulilor de siguranţă sanitară.

Grande Gloria Production, prin cunoscutul brand de dezinfectanți Hygienium, a prezentat cu ocazia evenimentului ROHO – Convenția Română a Spitalelor, cel mai nou produs al său – Hygienium 88, un dezinfectant cu 88% alcool, cu efect bactericid, virucid, levuricid și tuberculocid.

,,Disponibil în mai multe formate, Hygienium 88 este cel mai nou și mai performant produs de siguranță sanitară dezvoltat în laboratoarele noastre din Galați. Este un produs cu o eficiență puternică, autorizat de Ministerul Sănătății, și pe care îl recomandăm tuturor unităților medicale dar și companiilor, instituțiilor publice și private în scopul asigurării unui mediu sigur’’, a declarat Georgiana Mocanu, director executiv al Grande Gloria Production.

Cu ocazia ROHO – Convenția Română a Spitalelor, echipa Hygienium Business Solutions, divizia specializată a GGP în oferirea de soluţii integrate pentru siguranţa sanitară, a prezentat participanţilor întregul spectru de produse dezinfectante şi igienice dezvoltate la fabricile din Galaţi şi exportate în peste 25 de ţări din întreaga lume.

,,Hygienium se află în prima linie a luptei cu pandemia. Am dezvoltat, în ultimii 2 ani, cea mai diversificată ofertă de produse de siguranţă sanitară din România, iar calitatea acestora este confirmată de acreditările primite de la Ministerul Sănătăţii şi de vânzările semnificative, în întreaga lume’’, a mai spus Georgiana Mocanu.

Grande Gloria Production a lansat, recent, şi o platformă specială de suport pentru creșe, grădinițe, școli și universități, intitulată #şcolisigure.


,,Am dezvoltat o linie specială de produse menite să acopere întregul spectru de provocări sanitare, de la dezinfectanți pentru podele, mobilier și celelalte spații din școli, la kituri de igienă și dezinfectanți care pot fi folosiți de elevi și profesori. Programul #ȘcoliSigure beneficiază de o echipă dedicată de specialiști Hygienium în siguranța sanitară care, în funcție de discuțiile cu responsabilii școlilor, identifică necesarul de produse și oferă, la fața locului, soluțiile optime pentru asigurarea unui proces de învățământ în condiții de maximă siguranță’’, a declarat Georgiana Mocanu, director executiv al Grande Gloria Production.

Dincolo de asigurarea de soluții dezinfectante pentru școli și universități, Grande Gloria Production a dezvoltat o gamă largă de produse și pentru publicul larg, printre care se află dezinfectanți și gelurile Hygienium în format mini, produse dezinfectante pentru bucătărie și, în general pentru curățenia casei și, nu în ultimul rând, o gamă specială pentru copii, Hygienium Kids.

Despre ROHO – Convenția Română a Spitalelor

ROHO – Convenția Română a Spitalelor este cel mai complex eveniment din România dedicat calității actului medical, exemplelor de bună practică din activitatea clinică și de management medical.

 ROHO face parte din seria de evenimente Spațiul Medical. Ediția din acest an, intitulată “Spitalul Nostru” a abordat rolul vital al spitalului în comunitate și investițiile în sănătate. ROHO 2021 cuprinde sesiuni plenare, inclusiv o nouă ediție Building Health, grupuri specializate de oncologieneurologiedermatologiesiguranța pacientuluicardiologie și expoziția de soluții și tehnologii medicale.