Grande Gloria Production, producătorul cunoscutului brand de produse de siguranță sanitară Hygienium, a anunțat lansarea programului #Școlisigure, o platformă de suport și logistică pentru școlile din România.

Debutul noului an școlar vine într-o perioadă plină de provocări. Cel de-al patrulea val al pandemiei COVID începe să-și arate efectele, cu mii de oameni ajunși în ultimele zile la spital. Printre ei se află, din păcate, tot mai mulți copii.

În condițiile în care vaccinul nu poate fi administrat încă la copii, mai ales la cei cu vârste mici, singura soluție de protecție o reprezintă măsurile de protecție sanitară – igienizarea tuturor spațiilor de învățământ și folosirea de dezinfectanți de către elevi și profesori.

Grande Gloria Production a lansat o platformă specială de suport pentru creșe, grădinițe, școli și universități.

,,Am dezvoltat o linie specială de produse menite să acopere întregul spectru de provocări sanitare, de la dezinfectanți pentru podele, mobilier și celelalte spații din școli, la kituri de igiență și dezinfectanți care pot fi folosiți de elevi și profesori. Programul #ȘcoliSigure beneficiază de o echipă dedicată de specialiști Hygienium în siguranța sanitară care, în funcție de discuțiile cu responsabilii școlilor, identifică necesarul de produse și oferă, la fața locului, soluțiile optime pentru asigurarea unui proces de învățământ în condiții de maximă siguranță’’, a declarat Georgiana Mocanu, director executiv al Grande Gloria Production.

Dincolo de asigurarea de soluții dezinfectante pentru școli și universități, Grande Gloria Production a dezvoltat o gamă largă de produse și pentru publicul larg, printre care se află dezinfectanți și gelurile Hygienium în format mini, produse dezinfectante pentru bucătărie și, în general pentru curățenia casei și, nu în ultimul rând, o gamă specială pentru copii, Hygienium Kids.

,,Produsele Hygienium Kids sunt realizate într-un format atractiv pentru cei mici, ușor de folosit și de purtat în ghiozdan sau atașate de acesta. Sunt produse de o calitate superioară, care protejează pielea sensibilă a copiilor. Pot fi achiziționate prin intermediul retailerilor autorizați și a magazinelor noastre online, www.hygieniumshop.ro și www.lolliboni.com’’ a precizat Georgiana Mocanu.

Sub sloganul “Protejăm România’’, Grande Gloria Production a dezvoltat, în premieră națională, și o platformă online de suport pentru companiile din România. În cadrul acestui demers, împreună cu o serie de firme acreditate, au fost făcuți primii pași pentru dezvoltarea unor servicii de acreditare și suport pentru companiile din sectorul HORECA.

Împreună cu experții din sectorul acreditării și în baza discuțiilor cu autoritățile statului, Hygienium a dezvoltat o gamă de soluții optime pe care firmele să le poată implementa rapid (reguli de dezinfecție, produse specializate, programe de pregătire pentru personal) în scopul asigurării unui mediu sigur, în care angajații și clienții să poată evita pericolul contaminării cu COVID-19.

Programul a debutat cu acreditarea unor restaurante, terase și baruri din mai multe localități, acolo unde Hygienium asigură dezinfectanții specializați pentru desfășurarea activității de alimentație publică în condiții de maximă siguranță.

,,Noi, la Hygienium, am încercat în toată această perioadă să oferim sprijin în lupta cu pandemia. Am lansat pe piață o gamă largă de dezinfectanți, de la geluri la șervețele de mâini, dedicate tuturor, de la familie la afaceri. Soluțiile noastre, produse în România și avizate de Ministerul Sănătății, și-au dovedit eficacitatea și calitatea, dovadă că, în scurt timp, Hygienium a devenit un jucător la nivel internațional, exportându-și produsele în 25 de țări’’, a mai precizat directorul executiv.