Familia reprezintă principala sursă de informare de la care învățăm încă de la vârste fragede cât de importantă este atât igiena personală, cât și igienizarea și curățarea căminului nostru, locul unde ne petrecem majoritatea timpului.

Curățenia are un efect benefic asupra sănătății noastre, iar practicile adecvate de îngrijire, precum spălarea mâinilor și curățarea diverselor suprafețe, pot ajuta la prevenirea anumitor infecții.

Pentru a avea o igienă corectă, dar și o locuință curată și îngrijită, Hygienium vine în ajutorul tău cu gama de produse Hygienium Family, special concepută pentru întreaga familie, fiind indispensabilă în căminul tău.

 

Prosoapele de hârtie

Prosoapele de hârtie din gama Hygienium Family nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta, având o capacitate de absorbție ridicată și un design aparte. Acestea sunt nelipsite de la mesele bogate în familie, dar pot fi folosite de asemenea și pentru curățarea diverselor suprafețe din întreaga locuință.

Prosoapele au la bază 100% celuloză și respectă standardul FSC, venind totodată în diverse culori.


 

Săpunul lichid

Săpunul lichid Hygienium Family cu diferite extracte transformă fiecare spălare pe mâini într-o joacă distractivă pentru juniori, iar celor mari le oferă un moment de relaxare şi o experienţă plăcută, fiind conceput pentru a oferi răsfăţul de care ai nevoie, la tine acasă.

Formula sa conferă pielii îngrijirea, hidratarea şi regenerarea de care aceasta are nevoie, lăsând-o vizibil mai netedă, reprezentând totodată opţiunea cea mai bună pentru ca pielea mâinilor tale să fie mereu îngrijită și catifelată.

 

 

Hârtia igienică umedă și obișnuită

Hârtia igienică umedă Hygienium Family reprezintă o alternativă inovativă pentru curățarea completă și delicată a zonei intime, fiind un produs complementar hârtiei igienice obișnuite de la Hygienium.

Ingredientele active atent selecționate combină proprietățile cicatrizante, emoliente, calmante, hidratante și regeneratoare, lăsând o senzație de relaxare, mulțumită parfumului delicat și discret.

 

 

Șervețelele cosmetice

Șervețelele cosmetice din gama Hygienium Family în două straturi, confecționate din celuloză sunt ideale pentru curățarea și îngrijirea zilnică, fiind foarte blânde cu pielea ta. Acestea au o capacitate de absorbție ridicată, reprezentând un „must have” în orice ritual cosmetic.

Având un sistem de tragere simplu, acestea vor fi nelipsite din rutina ta de zi cu zi.

 

 

Șervețelele umede

Șervețelele umede delicate Hygienium Family au la bază un complex activ îmbogățit cu diferite extracte, ce au proprietăți antiinflamatorii, calmante, reparatoare și emoliente asupra pielii.

Datorită conținutului de ulei din sâmburi de struguri și unt de shea, pielea ta și a celor mici se va menține catifelată și hidratată, cu un parfum discret și plăcut.

Acestea sunt ideale în orice moment al zilei sau oricând ai nevoie de un refresh, fiind recomandate pentru igiena întregii familii.

 

 

Cu toții știm că pentru sănătatea noastră atât curățenia casei, cât și igiena personală sunt absolut necesare. Pentru acestea, alege cu încredere produsele din gama Hygienium Family, special concepute pentru toți membrii familiei tale.

Hygienium stă în mâinile tale!