Toată lumea știe cât de importantă este igiena personală, mai ales în această perioadă dificilă pe care o traversăm, iar când grija pentru cel mic intră în discuție, o igienă corectă devine vitală.

Jocurile și explorarea sunt în topul priorităților unui copil, motiv pentru care trebuie să îi reamintim să aibă grijă și de igiena lui zilnică, aceasta fiind esențială pentru sănătate, dar și pentru încrederea în sine.

Există multiple beneficii pentru a-l încuraja pe copilul tău să învețe să aibă o igienă corectă. Acest lucru îi permite nu numai să evite anumite boli și infecții, la care cei mici sunt în general mult mai predispuși, dar să aibă și o imagine corporală sănătoasă, crescându-și astfel încrederea în sine. Copiii care trăiesc în condiții neigienice, de exemplu, se îmbolnăvesc mai des, conform Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, și pot avea de asemenea probleme în situații sociale.

De aceea, Hygienium vine în ajutorul tău și al celor mici, aducând pe piață gama de produse Hygienium Kids, ideală pentru a tranforma momentele de igienă a copiilor tăi într-o joacă.

Gama Hygienium Kids este special concepută pentru preșcolari și școlari, fiind foarte utilă pentru aceștia, mai ales acum, când începerea noului an școlar este atât de aproape.

 

Măștile și vizierele Hygienium Kids

Odată cu începerea anului școlar, copiii vor fi nevoiți să respecte bine cunoscutele reguli de distanțare socială, ceea ce înseamnă totodată că vor avea nevoie de măști de protecție. Atât măștile, cât și vizierele jucăușe cu unicorni, dragoni sau emoji, îi vor ajuta să se adapteze mai bine acestor reguli, desenele multicolore făcându-i să le poarte cu plăcere.

 

Gelul antibacterian Hygienium Kids

Cu o concentrație de 50% alcool, gelul antibacterian, în variantele Smiley Face, Unicorn Blue sau Unicorn Pink, vine în ajutorul copilului tău atunci când apa și săpunul nu sunt la îndemână. Acesta are o formulă cu uscare rapidă, fără senzaţie lipicioasă la final, lăsându-i copilului mâinile catifelate şi parfumate.

 

Șervețelele igienice umede Hygienium Kids

Șervețelele igienice umede, tot în variantele Smiley Face, Unicorn Blue sau Unicorn Pink, sunt special concepute pentru curățarea și reîmprospătarea pielii sensibile a copilului tău, acestea fiind potrivite pentru gentuța celui mic, oriunde ar merge.

 

Săpunul lichid Hygienium Kids

Săpunul lichid este potrivit pentru curățarea și asigurarea igienei zilnice a micuțului tău. Datorită conținutului de glicerină, săpunul hidratează, catifelează și previne uscarea pielii.

 

Și pentru a-ți ușura treaba, când vine vorba să îl înveți pe cel mic cum să aibă grijă de igiena personală, Hygienium a creat un imn jucăuș și interactiv, prin care copilul tău poate învăța cu ușurință acest lucru. Ascultați imnul Hygienium Kids, creați un dans și memorați versurile împreună. Apoi, de ce nu, faceți și un mic concert. Vă distrați, vă mișcați și învățați!

https://www.youtube.com/watch?v=JbtARKrbLkM

 

Împreună educăm și responsabilizăm generația tânără!

Hygienium stă în mâinile tale! Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și le poți achiziționa de aici: www.hygieniumshop.ro.