România are șansa istorică de a arde etapele și a crește din punct de vedere economic foarte rapid, în contextul absorbției semnificative a fondurilor din PNRR și a creșterii încrederii investitorilor în economie. Grande Gloria Production, unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de produse non food de larg consum din România, susține acest demers cu investiții majore, care vor aduce locuri de muncă și afaceri pe orizontală în economie.

Grande Gloria Production, companie cunoscută mai ales pentru brandul Hygienium, un jucător semnificativ în piața produselor de siguranță sanitară, consideră că intervalul 2021-2022 este unul decisiv pentru business-ul românesc.

,,2021 este anul relansării economice și anul în care planurile GGP sunt mai ambițioase ca oricând.“, afirmă Georgiana Mocanu, director executiv al Grande Gloria Production.

,,Este un moment important, în care absorbția rapidă a celor peste 29 miliarde de euro ar putea duce la o creștere economică semnificativă. Investițiile vor fi cheia acestui demers iar firmele românești, cu siguranță, vor susține acest proces cu dezvoltarea unor noi facilități, cu fabrici noi, cu locuri de muncă’’,  mai spune Georgiana Mocanu.

Grande Gloria Production și-a propus investiții de 10 milioane de euro în extinderea liniilor de fabricație și dezvoltarea unor noi produse. Portofoliul complet de produse poate fi descoperit pe www.grandegloria.com.

,,După ce, în 2020, am extins investiițiile în creșterea capacităţii de producţie pentru gamele de dezinfectanţi şi serveţele umede, pentru acest an ne propusesem lansarea unor noi produse de igienă personală şi îngrijire a locuinţei. Dacă în aceeaşi perioadă a anului trecut aveam sub marca Hygienium doar câteva produse de acest tip, acum ne mândrim cu peste 200 de produse noi, din această categorie.’’, a declarat Georgiana Mocanu.

Grande Gloria Production a investit, în 2020, peste 4 mil. euro în fabricile Grande Gloria şi într-un centru logistic în Bucureşti.

În baza performanței și calității produselor, Hygienium a devenit numărul 1 în România pe categoria dezinfectanților de mâini* și a ajuns să își exporte produsele în peste 25 de țări din Europa și Asia, printre care Germania, Franța, China, Polonia, Cehia, Belgia, Olanda, Italia și Marea Britanie. Recent, Grande Gloria Production a anunțat că a înregistrat brandul Hygienium și în SUA. Gama completă de poduse Hygienium poate fi vizualizată aici: www.hygienium.com.

Tot în această perioadă, compania și-a extins ofertele de servicii pentru mediul de afaceri. Prin intermediul diviziei Hygienium Business Solutions și a magazinului online www.hygieniumshop.ro, Grande Gloria Production pune la dispoziție tuturor companiilor și instituțiilor din România soluții logistice personalizate de protecție sanitară și curățenie.

*conform Audit Retail Nielsen. Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de Retail Audit, pentru categoria Hand Sanitizer, volum și valoare vânzări, pentru perioada 2019 - 2020, pentru piața Total România (Copyright © 2021 The Nielsen Company.)