Hygienium (Grande Gloria Production), premiu de excelență pentru susținerea industriei HORECA
Grande Gloria Production a primit miercuri seară ,,Premiul de excelență pentru susținerea industriei HORECA’’, în cadrul galei ,,Împreună Protejăm România’’, desfășurată la Ateneul Român și organizată de Grupul de presă MediaUno și Institutul Național de Statistică, cu sprijinul Academiei Române.


Cu ocazia ceremoniei, managerul de dezvoltare al GGP, Constantin Danciu, a mulțumit echipei Grande Gloria Production pentru performanța extraordinară și eforturile în dezvoltarea cunoscutului brand de produse dezinfectante Hygienium.
,,Hygienium a reușit să devină un adevărat etalon în piața produselor dezinfectante din România. Produsele noastre, autorizate de Ministerul Sănătății, au ajuns în aproape toate domeniile de activitate, în peste 25 de țări din întreaga lume’’, a declarat Danciu.
Reprezentantul GGP a subliniat faptul că, recent, împreună cu alte companii din domeniul siguranței sanitare, Hygienium a pus bazele asociației patronale ,,Protejăm România’’, o inițiativă în care a invitat  toate firmele care oferă servicii de protecție sanitară.
,,Lucrăm la o platformă de colaborare al cărei scop principal îl constituie revitalizarea industriei chimice din România. Vrem să construim un ecosistem de business capabil să asigure întregul necesar de produse dezinfectante pentru țara noastră și export. România are resursele economice și umane capabile să dezvolte o industrie de profil la standarde europene’’, a precizat Danciu.
,,Împreună cu autoritățile și experții din domeniul sanitar, pe baza fondurilor europene aflate la dispoziția României, țara noastră are șansa de a construi rapid un sistem de protecție sanitară de ultimă generație, care să includă produsele și serviciile necesare care să-i asigure un răspuns prompt și eficace în cazul apariției unor crize sanitare de tipul pademiei COVID’’, a mai declarat directorul de dezvoltare Grande Gloria Production.