frdeitptru
+40744 499 747

Blog

DECLARATIA PRODUCĂTORULUI

Grande Gloria Production, producătorul produselor dezinfectante Hygienium, realizate la Galați și exportate în peste 25 de țări din întreaga lume, își manifestă surprinderea față de modul în care publicația ,,Turnul Sfatului’’ a ales să denigreze calitatea și siguranța sanitară oferită de produsele noastre, certificată de Ministerul Sănătății.

Articolul cu titlul ,, În grija nimănui: tratăm pandemia cu apă de ploaie, chiar și în spitale. Am descoperit dezinfectanți și cu 0% substanță activă’’ vine să asocieze produsele Hygienium cu cele falsificate, a căror prezență în piață am sesizat-o în nenumărate rânduri, prin ample campanii în presă.

Deși am cerut jurnaliștilor dovada concretă privind proveniența produselor trimise către testare (bonul de casă nu reprezintă o dovadă a provenienței articolului respectiv), nici până la această dată nu am primit dovezile clare că produsele testate sunt realizate și comercializate de GGP.

Ne surprinde neplăcut faptul că publicatia a ales să publice acest articol care aduce grave prejudicii companiei noastre fără să se documenteze temeinic dacă produsele respective sunt falsificate sau nu, publicând parțial un test al unui produs fără număr de lot sau date de identificare, de altfel Hygienium a fost singurul produs din toata ancheta acceptat de catre laborator sub aceasta forma fara a dovedi trasabilitatea produsului si legatura cu Grande Gloria Production.

Ne surprinde modul incorect și lipsit de argumente pe care jurnaliștii l-au urmat în a asocia produsele Hygienium cu un posibil caz de înșelăciune a consumatorilor. În condițiile în care produsele testate nu sunt documentate în privința trasabilității – a legăturii directe cu producătorul, orice asociere cu acesta este exclusă din start.

Mai mult, în răspunsul trimis, am prezentat inclusiv câteva fotografii cu produse falsificate cu brandul Hygienium, pe care le-am descoperit pe piață, și pentru care am sesizat organele abilitate.

Grande Gloria Production, producătorul brandului Hygienium, își asigură clienții și colaboratorii că produsele comercializate în România și în peste 25 de țări din întreaga lume respectă toate standardele de calitate și au toate avizele emise de autoritățile competente. 

Din 2013 și până în prezent, la fabrica noastră de la Galați au fost efectuate multe controale ale autorităților competente, care au confirmat calitatea produselor noastre.

Grande Gloria Production, prin casa de avocatură care ne reprezintă, va chema în justiție pe toți cei implicați în această campanie de defăimare.

DATE CONCRETE PRIVIND AȘA-ZISELE TESTE REALIZATE

In articolul mai sus mentionat sunt precizate 2 teste facute gelului antibacterian Hygienium 1L cumparate din acelasi loc , respectiv un mall din Bucuresti insa la finalul articolului este incarcat un singur test ce poarta numele Hygienium , test singular la care face referire si interpretarea datelor de laborator .

Mentionam ca la acest buletin de analiza lipsesc datele de identificare ale produsului cum ar fi numarul de lot si data expirarii ,elemente ce asigura trasabilitatea produsului si legatura cu producatorul.

Mai mult, fotografia arata un produs opac ,caracteristica absenta din fisa tehnica a produsului Hygienium gel antibacterian 1 L care este perfect transparent. Asadar raportul nr. 305 din data de 26.04.2021 Icechim nu arata in nici un fel legatura cu un produs Original Hygienium incalcand norme deontologice si legale de lucru, fiind singurul produs pe care l-au acceptat fara aceste elemente cum se poate vedea din atasamentul pus pe site de catre publicatia Turnul Sfatului.

Respectiva publicatie mentioneaza un al doilea test fara a încărca acest buletin de analiza din care ar reieși un continut de alcool etilic de 57.2 % . Deoarece pe email ni s-a trimis un numar de lot , am trimis proba martor la laborator independent si acreditat pentru testare si rezultatul va fi pus la dispozitie .

Dat fiind ca produsul are continutul exprimat in ml (unitate de volum) , daca am transforma 57.2 % unitati metrice de masa in unitati de volum tinand cont de densitatea produsului de 0.810 am obtine o concentratie de 70.44 % , doar ca in cazul produsului nostru nu s-a tinut cont de variabila densitate, asa cum s-a intamplat cu alte probe.

Ramane intrebarea cum 2 produse cumparate din acelasi loc sunt totusi atat de diferite: unul are alcool etilic , unul doar alcool izopropilic , unul cu date de identifcare, unul fara aceste elemente si cel mai important cum toate produsele analizate de laboratorul Icechim conțin datele de identificare ce pot asigura o trasabilitate a produsului si implicit legatura cu producatorul de pe eticheta, însă pentru Hygienium nu au aceste date si au acceptat sa lucreze o astfel de proba.

În plus, avizul pentru acest produs a fost obtinut înca din 2013 si nu are legatură cu acordarea avizelor temporare sau cu înregistrarea în perioada de pandemie. Din 2013 și până in prezent societatea a sustinut multiple controale de la Comisia pentru Biocide, controale efectuate chiar și în pandemie inopinat.

Conducerea,
GRANDE GLORIA PRODUCTION S.A

 

 

 

 

 

 

 

Grande Gloria Production, prin brandul Hygienium, s-a aflat printre partenerii principali ai evenimentului ”2021 Bucharest Summit: Cooperation for Development”. La cel de-al patrulea eveniment din seria ”Împreună protejăm România’’ au participat peste 200 de speakeri din România și din străinătate, care au discutat despre provocările și soluțiile necesare pentru depășirea pandemiei COVID și relansarea economică.

Organizat de Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică, cu sprijinul Palatului Snagov, evenimentul ”2021 Bucharest Summit: Cooperation for Development” a beneficiat de măsurile de siguranță sanitară asigurate de Hygienium Business Solutions.

,,Avem nevoie de optimism, după o perioadă extrem de grea, în care COVID-ul ne-a schimbat practic viețile. La un an de la debutul pandemiei în România, o radiografie a acestei perioade vine cu lucruri bune dar și cu lucruri la care mai trebuie să lucrăm’’, a afirmat Constantin Danciu, director dezvoltare GGP, în discursul transmis la ”2021 Bucharest Summit: Cooperation for Development”.

,,E bine în primul rând faptul că n-am avut atât de multe îmbolnăviri ca în alte țări, că această campanie de vaccinare merge înainte. Avem deja peste 2 milioane de vaccinati si speram ca numarul lor sa creasca in asa fel incat 1 iunie sa reprezinte, cu adevarat, momentul in care vor fi ridicate restrictiile.

 

Am învățat, în această perioadă, cum să ne protejăm, cât de importanți sunt dezinfectanții, de ce avem nevoie de protecție sanitară.

Noi, la Hygienium, am încercat să oferim în această perioadă o gamă cât mai largă de dezinfectanți și alte produse de siguranță sanitară, croite pentru toate necesitățile, de la HORECA la birouri, spații industriale și pentru acasă.

Produse avizate de Ministerul Sănătății, menite să ofere un plus de siguranță tuturor.

Am încercat să găsim soluții. Am adus pe piață zeci de produse, toate cu avizul Ministerului Sănătății, am încercat să promovăm pe toate căile măsurile de protecție sanitară, necesitatea de a ne proteja în fața coronavirusului.

Pe de o parte am reușit, dovadă succesul semnificativ pe care produsele noastre îl au în piața românească și la export – exportăm în 25 de țări inclusiv în China.

Pe de altă parte, și noi ne-am lovit de obstacole, de birocrație, de lipsa unor reguli foarte clare privind siguranța sanitară.

Am încercat să construim. Cred că acesta este cuvântul care definește activitatea noastră în ultimul an.

Dincolo de dezvoltarea produselor, de vânzări, de ecosistemul Hygienium, am încercat să oferim un plus, mai ales în zona de educație. Am dezvoltat o platformă de educație, afacerisigure.ro, unde vom dezvolta cursuri de pregătire, am lucrat în mod direct cu clienții noștri pentru a-i învăța cum să folosească produsele noastre, ce măsuri trebuie să își ia pentru a se proteja împotriva COVID-ului.

 

Chiar dacă numărul infectărilor este în continuare semnificativ, primim semnale din piață că vânzările de dezinfectanți, măști și alte produse de siguranță sanitară sunt în creștere, semn că românii, companiile, autoritățile au înțeles importanța asigurării protecției în fața acestui coronavirus care ne-a schimbat complet viața.

Iar faptul că românii se vaccinează ne face să credem că ieşirea din pandemie nu este departe. Ne pregătim pentru o nouă realitate în care, cu siguranţă, românii vor fi cu mult mai conştienţi de importanţa sănătăţii, de siguranţa sanitară.

Acest lucru se vede, inclusiv în datele de piaţă. În piața dezinfectanților din România, după o perioadă în care prețul dicta vânzările, în ultimele luni  a început să conteze tot mai mult calitatea produselor.

Clienții noștri au înțeles că, folosind produse no-name, necertificate, achiziționate doar în baza prețului redus, își riscă afacerile. Este de ajuns ca un singur angajat să se infecteze la locul de muncă pentru ca întreaga companie să aibă de suferit. Am avut zeci de cazuri în care am intervenit cu soluțiile noastre după ce, în firmele respective au fost cazuri de COVID iar dezinfectanții folosiți erau ineficienți. Nu ne putem juca cu sănătatea angajaților,  a clienților, nu putem risca business-ul doar pe ideea că acest coronavirus nu ne va afecta.

 

Ne bucură faptul că mediul de afaceri are încredere în soluțiile corporate dezvoltate de Hygienium. Este încă o confirmare a calității produselor și serviciilor de suport pe care le punem la dispoziția companiilor prin intermediul Hygienium Business Solutions.

Un lucru este sigur. Dincolo de acest coronavirus, de campania de vaccinare, cert este că trebui să ne obișnuim să ne dezinfectăm mâinile, lucrurile, casele, în mod obișnuit. Avem nevoie de un mediu sigur pentru noi, pentru copiii noștri, din care se eliminăm virusurile și bacteriile. Această pandemie ne-a învățat cât de importantă este sănătatea.

Am mai spus acest lucru, în cadrul materialelor din presă, însă insist pentru că securitatea sanitară a mediul de afaceri este una legată de un fir de ață.

Dincolo de nerespectarea măsurilor de protecție și de prezența, pe piață, a unor dezinfectanți neautorizați, o mare problemă în economia românească, mai ales în sectorul de HORECA, o reprezintă absența unor reguli clare privind asigurarea protecției anti-covid.

În România, în prezent, este dificil pentru un producător care respectă toate standardele, care obține autorizarea Ministerului Sănătății, să concureze cu producătorii și comercianții ilegali, care vând la prețuri mici unor clienți care, din păcate, tratează cu inconștiență pericolul utilizării acestor produse.

Împreună cu Organismul Național de Standardizare, am început demersurile pentru a promova un standard dedicat, Locație sigură, un ghid complet de măsuri și soluții de protecție sanitară pe care vom încerca să-l promovăm la nivelul întregii țări.

De asemenea, suntem în dialog cu autoritățile și cu firmele specializate, membre ale asociației patronale, pentru dezvoltarea unui laborator special care să acrediteze produsele vândute pe piața românescă, inclusiv pe cele venite din import.

Pentru a ne dezvolta aceste planuri, am pus bazele unei asociații patronale ,,Protejăm România’’ si dezvoltăm mai multe proiecte.

Lucrăm și la o platformă de colaborare al cărei scop principal îl constituie revitalizarea industriei chimice din România.

Vrem să construim un ecosistem de business capabil să asigure întregul necesar de produse dezinfectante pentru țara noastră și export. Hygienium vinde deja în 24 de țări din întreaga lume și, împreună, vrem să conlucrăm pentru dezvoltarea unei oferte competitive de produse de siguranță sanitară made in Romania.

România are resursele economice și umane capabile să dezvolte o industrie de profil la standarde europene.

Împreună cu autoritățile și experții din domeniul sanitar, pe baza fondurilor europene aflate la dispoziția României, țara noastră are șansa de a construi rapid un sistem de protecție sanitară de ultimă generație, care să includă produsele și serviciile necesare care să-i asigure un răspuns prompt și eficace în cazul apariției unor crize sanitare de tipul pademiei COVID’’, a mai afirmat Constantin Danciu.

 

Grande Gloria Production, unul dintre cele mai importante grupuri de firme implicate în producția și distribuția produselor non food de larg consum din România, aniversează în aceste zile 28 de ani de activitate în economia românească.

Grande Gloria Production, producătorul Hygienium, cunoscutul brand de produse de siguranță sanitară, exportator în peste 50 de țări din întreaga lume, și-a început activitatea în 1993, odată cu deschiderea primei firme din grup implicată în distribuția produselor non food de larg consum.

,,Privind în urmă la primi pași făcuți în business-ul românesc, realizăm că Grande Gloria Production a crescut odată cu România. Ne mândrim cu faptul că, în această perioadă, am construit fabrici, linii de business, am legat relații de afaceri cu mii de firme, am înființat și susținut, direct și indirect, sute de locuri de muncă și am contribuit, astfel, la creșterea economică a țării noastre’’, a declarant Georgiana Mocanu, director executiv al companiei

Potrivit reprezentanților Grande Gloria Production, cei 28 de ani de activitate au însemnat fiecare în parte o cărămidă în plus la construcția unui business predictibil, a cărui succes este dat de rezultatele excelente înregistrate în România și cele peste 50 de țări în care produsele ,,made in România’’, au ajuns să fie vândute.

Grupul de firme a început producția la Galați în 1994, odată cu prima fabrică de șervețele de masă. În 1996, a apărut primul brand înregistrat la OSIM, iar în 1998 a fost realizat primul export, către Republica Moldova. În 2006, compania a deschis prima fabrică de servețele umede din România, iar în 2009 a fost deschisă fabrica de produse lichide unde produce, de atunci, mai multe categorii de produse, de la dezinfectanții Hygienium, la produsele cosmetice sub brandul Senzate și produsele de curățenie și îngrijire a locuinței reunite sub brandul Expertto.

2010 a fost anul în care compania a inaugurat propria fabrică de ambalaje, iar în 2012 a fost lansată fabrica de bureți și lavete umede. Doi ani mai târziu, pe fondul creșterii semnificative a business-ului, Grande Gloria Production a lansat propria firmă de logistică și o casă de expediții, iar din 2015 a deschis prima sa filială externă, Grande Gloria Germany GmBH .

,,Ne mândrim cu faptul că, în acești ani, am dezvoltat o gamă de câteva sute de produse românești, de la dezinfectanții Hygienium, la produsele de igienă intimă, cosmetice, prosoape și șervețele de hârtie, demachiante, produse de îngrijire pentru bebeluși și copii , soluții complete pentru curățenia casei și a biroului, îngrijirea mașinii etc. Mai mult, putem construi de la zero, pentru partenerii noștri, orice produs din categoriile destinate publicului larg și mediului de afaceri’’, a mai declarat Georgiana Mocanu.

 

Hygienium, cel mai cunoscut brand românesc din zona produselor dezinfectante și a celor dedicate igienei, a devenit numărul 1 în România pe categoria dezinfectanților de mâini, o nouă confirmare a calității produselor dezvoltate de Grande Gloria Production. Brandul românesc Hygienium își exportă produsele în peste 25 de țări din Europa și Asia, printre care Germania, Franța, China, Polonia, Cehia, Belgia, Olanda, Italia și Marea Britanie.

 

Potrivit datelor Audit Retail Nielsen*, Hygienium a devenit cel mai important brand din România, din punct de vedere al volumului și valorii vânzărilor, pe categoria Hand Sanitizer.

 

,,Suntem recunoscători clienților noștri care au ales cu încredere produsele Hygienium și dorim să le mulțumim că s-au bazat pe un brand românesc de produse dezinfectante, cu o tradiție de peste 8 ani în piața de biocide. ’’ ne spune Georgiana Mocanu, director executiv al companiei Grande Gloria Production.

 

Compania a lansat recent primul magazin online de produse dezinfectante și de igienă din România.

 

,,Hygieniumshop.ro (www.hygieniumshop.ro) este un ecosistem de business online adaptat noilor tendințe, util și ușor de accesat. Dincolo de ofertele obișnuite, ne-am propus să lansăm periodic noi produse, oferte speciale și pachete de servicii menite să ofere clienților noștri întregul necesar de produse pentru locuință, spațiile de birouri, magazine, spații industriale etc.’’, a declarat Constantin Danciu, director de dezvoltare Grande Gloria Production.

 

Portofoliul complet de produse Grande Gloria Production poate fi vizualizat aici: www.grandegloria.com.

 

,,Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri cu oferte speciale la un click distanță. Ne adresăm atât persoanelor fizice, familiilor, cât și mediului business, cu soluții de siguranță sanitară eficiente, certificate de Ministerul Sănătății, care preîntâmpină pericolele sanitare cu care ne confruntăm’’, afirmă Constantin Danciu.

 

Hygienium Business Solutions

 

Tot în această perioadă, compania și-a extins ofertele de servicii pentru mediul de afaceri. Hygienium Business Solutions pune la dispoziție tuturor companiilor și instituțiilor din România soluții logistice personalizate de protecție sanitară și curățenie.

 

În funcție de anumite variabile precum: tipul activității, numărul de angajați, clienți, experții Hygienium evaluează necesarul lunar de produse și construiesc un pachet personalizat cu produse de curățare, dezinfectie și igienă.

 

,,În 2020 am dezvoltat această divizie specială de asistență pentru mediul de afaceri, o inițiativă venită în contextul pandemiei, a provocărilor generate de COVID. În condițiile în care prea puțini manageri aveau cunoștințele necesare privind securitatea sanitară, ne-am dorit să venim în întâmpinarea lor cu expertiza și soluțiile optime menite a preveni situațiile de criză. Rezultatele excelente înregistrate ne-au determinat să extindem această ofertă în 2021, conștienți că provocările sanitare nu vor fi depășite atât de repede pe cât ne-am dori. Mai mult, dincolo de durata pandemiei, de momentul la care vom depăși această situație fără precedent, lecția COVID ne-a învățat că siguranța sanitară trebuie să devină o constantă a activității tuturor, regulile de protecție, folosirea dezinfectanților, a celorlalte materiale de protecție urmând să intre în zona obiceiurilor de consum’’, a mai declarat directorul de dezvoltare Constantin Danciu.

 

*conform Audit Retail Nielsen. Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de Retail Audit, pentru categoria Hand Sanitizer, volum și valoare vânzări, pentru perioada 2019 - 2020, pentru piața Total România (Copyright © 2021 The Nielsen Company.)

România riscă să se confrunte cu o criză sanitară de proporții dacă populația va ignora măsurile de protecție, cu gândul la vaccinare. Numărul mare de victime COVID din ultimele zile poate fi doar începutul unui val semnificativ de îmbolnăviri, în contextul în care respectarea regulilor de protecție  a devenit facultativă în multe instituții și companii, afirmă experții de la Hygienium, unul dintre cei mai importanți producători de dezinfectanți din România

,,Nu a sosit încă momentul să ne relaxăm, să răsuflăm ușurați. Vaccinările au reușit să reducă riscul de focare în spitale și căminele de bătrâni, dar în rest, pericolul de contaminare este în continuare foarte mare. Fiecare persoană infectată poate duce virusul în familie, în comunitate, cu efecte tragice pentru cei cu probleme grave de sănătate’’, afirmă Constantin Danciu, managerul de dezvoltare Hygienium.

Înmulțirea numărului localităților în care s-a impus carantina și discuțiile privind carantinarea Bucureștiului vin să confirme gravitatea situației.

Potrivit experților, dincolo de spațiul public, cel mai grav este faptul că, în unele instituții și firme din România, măsurile de protecție au devenit facultative.

,,În multe birouri nu se mai folosesc măști, iar folosirea dezinfectanților pentru protecția personală și curățenia spațiilor de lucru a devenit opțională sau s-a rărit foarte mult față de anul trecut’’, afirmă Danciu.

,,Altfel spus, credem că nu e timpul să lăsăm garda jos și trebuie să ne unim forțele pentru a lupta cu acest virus. Chiar dacă unii dintre români s-au vaccinat, există în continuare peste 90% din populație care se poate îmbolnăvi oricând’’, a mai spus expertul.

Potrivit Hygienium, în unele dintre cazuri, de vină pentru creșterea numărului îmbolnăvirilor sunt chiar managerii acestor firme și instituții, care au ignorat cu bună știință măsurile de prevenire.

Există, din păcate, multe afaceri unde dezinfectanții sunt prezenți doar din prisma respectării condițiilor legale, fără să fie folosiți după un program bine stabilit, în concordanță cu fluxul de lucru.

Dincolo de câteva companii mari, din zona multinaționalelor, unde există protocoale bine definite privind coronavirusul, în zona intreprinderilor mici și mijlocii asigurarea dezinfectanților este realizată, în multe situații, doar pe un singur criteriu – prețul cel mai mic.

Așa s-a ajuns ca, în magazine, în retail în general dar și în companii mari inclusiv din zona de producție și logistică, dincolo de folosirea facultativă a măștilor, angajații să folosească o serie de produse dezinfectante cu o proveniență discutabilă.

De la geluri dezinfectante pentru mâini la soluții pentru spațiile de lucru, se folosesc soluții fără autorizare, ineficiente din punct de vedere al preîntâmpinării pericolului de infectare.

Mai mult, au apărut inclusiv produse falsificate pe piață, iar în unele magazine am întâlnit flacoane de produse dezinfectante autorizate de Ministerul Sănătății umplute cu soluții pe bază de clor sau alcool, fără nicio legătură cu produsul original.

,,Am avut zeci de cazuri în care am intervenit cu soluțiile noastre după ce în firmele respective au fost cazuri de COVID iar dezinfectanții folosiți erau ineficienți. Nu ne putem juca cu sănătatea angajaților,  a clienților, nu putem risca business-ul doar pe ideea că acest coronavirus nu ne va afecta’’, a mai spus Danciu.

În România, în prezent, este dificil pentru un producător care respectă toate regulile, care obține autorizarea Ministerului Sănătății, să concureze cu producătorii și comercianții ilegali, care vând la prețuri mici unor clienți care, din păcate, tratează cu inconștiență pericolul utilizării acestor produse.

NU EXISTĂ REGULI CLARE DE PROTECȚIE

Potrivit celor de la Hygienium, dincolo de nerespectarea măsurilor de protecție și de prezența, pe piață, a unor dezinfectanți neautorizați, o mare problemă în economia românească, mai ales în sectorul de HORECA, o reprezintă absența unor reguli clare privind asigurarea protecției anti-covid.

Dincolo de măsurile dispuse de autorități, nu există în acest moment un set de reguli clare, concrete, asumate la nivel instituțional, în privința prevenirii infecțiilor cu COVID.

Atunci când vin în control, autoritățile verifică, în principal, actele societăților, condițiile generale de igienă și cele specifice, prevăzute în legislație, însă n-au niciun fel de modalitate de control asupra modului în care sunt respectate condițiile sanitare, din prisma pericolului infectării cu COVID.

,,Fără o reglementare concretă și o implementare optimă a măsurilor de protecție, multe companii riscă să se confrunte cu stoparea producției și închiderea activității, situații care pot duce foarte rapid la insolvență și faliment’’, afirmă Danciu.

NU AVEM SPECIALIȘTI

Criza sanitară ne-a prins complet nepregătiți, spun experții de la Hygienium. Dincolo de măști, de dezinfectanți, nu am avut și, din păcate, nu avem încă un ecosistem de siguranță sanitară gândit să acționeze în acest tip de situație.

,,Nu aveam oameni pregătiți. Câți dintre români știau, înainte de covid, de importanța dezinfectanților? Câți dintre patronii de restaurante, de hoteluri, știau de măsurile necesare pentru a-și proteja clienții, proprii angajați? Acum, după un an de pandemie, știm mai mult. Dar nu suficient. Din păcate, în absența acestor reguli, standarde de siguranță sanitară, am văzut prea multe cazuri tragice, prea multe incidente, îmbolnăviri în masă în companii, în instituții’’, a mai spus oficialul Hygienium.

,,Împreună cu Organismul Național de Standardizare, am început demersurile pentru a promova un standard dedicat, Locație sigură, un ghid complet de măsuri și soluții de protecție sanitară pe care vom încerca să-l promovăm la nivelul întregii țări. Pe baza acestui standard integrat, vrem ca firmele, mai ales cele din HORECA, să aibă acces la un set de reguli clare privind siguranța sanitară, să poată dezvolta astfel afaceri într-un mediu predictibil din punct de vedere al securității sanitare’’, a mai spus Danciu.

Hygienium este unul dintre cele mai cunoscute branduri dezvoltate, în România, de către Grande Gloria Production.

Produsele pentru igienă, protecție, curățare și dezinfectare dezvoltate de Hygienium, autorizate de Ministerul Sănătății, se regăsesc în diverse sectoare precum HoReCa, medical, farmaceutic, comerț (centre comerciale), producție etc.

Calitatea produselor Hygienium este recunoscută inclusiv la nivel international, produsele de siguranță sanitară dezvoltate la Galați fiind exportate în peste 25 de țări din întreaga lume, precum China, Marea Britanie, Turcia, Italia, Franța sau Germania.

 

 

Grupul Grande Gloria a pornit în 1993, la Galaţi, reunind în prezent şapte fabrici de produse alimentare şi nealimentare.

♦ Anul 2020 a adus creşteri spectaculoase la gama de dezinfectanţi Hygienium a companiei, pusă pe piaţă în urmă cu opt ani.

 

 Grupul Grande Gloria din Galaţi, care activează în mai multe sectoare, de la industria produselor alimentare, până la cele nealimentare cum sunt dezinfectanţii sau şerveţelele antibacteriene, a încheiat anul 2020 cu o creştere a cifrei de afaceri cu 80% faţă de anul anterior, până la 63 mil. euro, potrivit datelor oferite de reprezentanţii companiei. Motorul creşterii a fost gama de dezinfectanţi, un produs extrem de căutat de români în contextul pandemiei.

„Încă de la înfiinţare compania a fost în continuă creştere şi dezvoltare, însă anul 2020 a fost cu totul atipic din toate punctele de vedere. Cifra de afaceri a crescut cu 80%, capacitatea de producţie a fost mărită, gama de produse diversificată conform nevoilor pieţei. Dacă până la momentul februarie 2020 produsele noastre tractor erau serveţelele umede, sapunul lichid şi produsele din hârtie, pandemia a adus în prim-plan gama dezinfectantă Hygienium care, deşi era prezentă în portofoliul nostru de peste opt ani, nu genera vânzări la acelaşi nivel cu şerveţelele umede“, a spus Georgiana Mocanu, executive  manager al Grande Gloria.

Ea a precizat că provocările în 2020 au venit din zona de gestionare a producţiei, în contextul în care aprovizionarea a fost afectată de lipsa unor materii prime şi ambalaje, iar preţurile au fost modificate. Din informaţiile companiei, brandul Hygienium a fost cel mai căutat produs de dezinfectare, atât în România, cât şi în ţările unde compania exportă.

„Sub brandul Hygienium avem multe produse biocide, testate şi avizate de către Ministerul Sănătăţii, cu aplicabilitate multiplă, care, în vreme de pandemie, au devenit esenţiale în prevenţia infectării cu noul virus. Deşi gama este largă, produsele cele mai căutate au fost gelul şi soluţia dezinfectantă, pe care le-am comercializat în volume începând de la 50 ml până la 5 litri“, a mai spus Georgiana Mocanu.

Ea a precizat că şi şerveţelele umede au fost căutate în 2020, iar faptul că dezinfectanţii Grande Gloria au fost avizaţi de autorităţi a reprezentat un avantaj în piaţă în faţa concurenţei.

Grupul Grande Gloria exportă în peste 50 de ţări, printre care Germania, Cehia, Grecia, Polonia, China, Franţa, UK. În 2020, din totalul cifrei de afaceri la nivel de grup, 20% au venit din vânzările în afara ţării. Anul acesta, compania ta­to­nează intrarea pe piaţa din Statele Unite, fiind în fază avansată pentru înregistrarea produselor.

Managerul executiv al Grande Gloria a mai explicat că măsurile de igienă deja imple­mentate dinainte de pandemie, având în vedere specificul acti­vităţii, au ajutat compania să se adapteze mai uşor noilor realităţi impuse de pandemie.

Anul 2020 a venit şi cu investiţii în partea de extindere a capacităţii de producţie pentru gamele de dezinfectanţi şi serveţele umede. Şi în zona de cercetare şi dezvoltare au fost investiţii, pentru a dezvolta noi game de produse.

Peste 4 mil. euro au fost investiţi astfel în fabricile Grande Gloria şi într-un centru logistic în Bucureşti.

„În 2021 ne propunem să ne menţinem cifra de afaceri de anul trecut şi să lansăm noi produse de igienă personală şi îngrijire a locuinţei care sunt deja în lucru în diferite faze de proiectare. Dacă în aceeaşi perioadă a anului trecut aveam sub marca Hygienium opt produse de acest tip, acum suntem gata de lansare a 208  noi produse premium. De asemenea, tot anul acesta suntem gata să demarăm proiecte de investiţii în facilităţi de producţie în valoare de peste 10 mil. euro“, a mai spus Georgiana Mocanu.

Grupul Grande Gloria din Galaţi cuprinde companiile Grande Dolceria, specializată în producţia de patiserie şi panificaţie, Passage Food, businessul de import şi distribuţie de dulciuri şi produse nonalimentare, sub care operează şi mai multe restaurante în Galaţi şi Brăila, şi Grande Gloria, care fabrică produse de menaj, de la dezinfectanţi, şerveţele la bureţi de curăţenie. Acţionariatul companiilor este împărţit de Yilmaz Yildirir şi Asilyilmaz Yildirir.

Autor: Georgiana Mihalache

 Sursă: https://www.zfcorporate.ro/

Hygienium, brandul românesc din portofoliul Grande Gloria Production, lider de piață pentru produsele de igienă, protecție, curățare și dezinfectare, a devenit începând de astăzi, noul partener de igienă și siguranță pentru galele Dynamite Fighting Show.

“Pentru a garanta siguranța și sănătatea sportivilor, membrilor echipelor și spectatorilor, ne-am angajat să respectăm toate standardele și măsurile de siguranță prevăzute de legislația în vigoare. În acest scop, am dezvoltat un parteneriat cu Hygienium, furnizor de soluții complete de siguranță sanitară”, a declarat Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show.

“Am ales Hygienium ca partener safety pentru Galele Dynamite Fighting Show întrucât a dovedit ca are standarde înalte de calitate, certificare și o abordare superioară cu servicii de audit. Suntem convinși că, împreună cu experții de la Hygienium, vom reuși să asigurăm un mediu sigur pentru buna desfășurare a galelor. Dincolo de spectacolul sportiv, scopul nostru este să oferim protecție împotriva COVID, în așa fel încât toți participanții să evite riscul de contaminare, să se întoarcă sănătoși la familiile lor”, a mai spus acesta.

Cu ocazia Dynamite Fighting Show, Hygienium va asigura o gamă completă de dezinfectanți și alte produse de siguranță sanitară.

Hygienium Dynamite Fighting Show

“Ne bucură faptul că organizatorii Dynamite Fighting Show au încredere în soluția integrată pentru evenimente, dezvoltată de Hygienium. Este încă o confirmare a calității produselor și serviciilor de suport pe care le punem la dispoziție. Produsele noastre, autorizate de Ministerul Sănătății, vor fi disponibile într-o gamă variată de formate”, a declarat Constantin Danciu, directorul de dezvoltare Grande Gloria Production.

Începând cu ediția numărul 10, Dynamite Fighting Show și Hygienium vor implementa standarde de calitate privind măsurile de siguranță la evenimentele sportive organizate sub auspiciile Dynamite.

De asemenea, Hygienium va oferi logistica necesară și suportul de siguranță sanitară tuturor cluburilor, sălilor de sport și celorlalte organizații sportive angrenate în competiție.

Dynamite Fighting Show și Hygienium și-au propus, totodată, să implementeze un standard de igienă și siguranță sanitară inclusiv la competițiile dedicate copiilor și juniorilor.

“Credem foarte mult în educarea noii generații de sportivi, iar viitorii campioni să fie un model din toate punctele de vedere pentru societatea în care trăim”, a mai adăugat Alin Huiu.

Hygienium este unul dintre cele mai cunoscute branduri dezvoltate, în România, de către Grande Gloria Production. Produsele pentru igienă, protecție, curățare și dezinfectare dezvoltate de Hygienium, autorizate de Ministerul Sănătății, se regăsesc în diverse sectoare precum HoReCa, medical, farmaceutic, comerț (centre comerciale), producție etc. Calitatea produselor Hygienium este recunoscută inclusiv la nivel international, produsele de siguranță sanitară dezvoltate la Galați fiind exportate în zeci de țări din întreaga lume, precum China, Marea Britanie, Turcia, Italia, Franța sau Germania.

Dynamite Fighting Show a luat naștere în iulie 2018 și a organizat nouă evenimente de-a lungul ultimelor două sezoane, la București, Piatra Neamț, Craiova, Cluj Napoca și Iași. Acestea au reușit să se impună pe piața media, Pro TV, televiziunea parteneră a DFS, fiind lider de audiență detașat la fiecare dintre cele șase transmisiuni. Totodată, galele DFS au reușit să umple arenele, cinci dintre cele mai mari din România. Printre sportivii care au luptat în cadrul galelor DFS se numără Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Bogdan Stoica, Daniel Sam, Freddy Kemayo, Florin Lambagiu, Ion Pascu și Bogdan Năstase.

 

*Articol preluat de pe www.dynamitefighting.com 

 

 

 

Hygienium (Grande Gloria Production), premiu de excelență pentru susținerea industriei HORECA
Grande Gloria Production a primit miercuri seară ,,Premiul de excelență pentru susținerea industriei HORECA’’, în cadrul galei ,,Împreună Protejăm România’’, desfășurată la Ateneul Român și organizată de Grupul de presă MediaUno și Institutul Național de Statistică, cu sprijinul Academiei Române.


Cu ocazia ceremoniei, managerul de dezvoltare al GGP, Constantin Danciu, a mulțumit echipei Grande Gloria Production pentru performanța extraordinară și eforturile în dezvoltarea cunoscutului brand de produse dezinfectante Hygienium.
,,Hygienium a reușit să devină un adevărat etalon în piața produselor dezinfectante din România. Produsele noastre, autorizate de Ministerul Sănătății, au ajuns în aproape toate domeniile de activitate, în peste 25 de țări din întreaga lume’’, a declarat Danciu.
Reprezentantul GGP a subliniat faptul că, recent, împreună cu alte companii din domeniul siguranței sanitare, Hygienium a pus bazele asociației patronale ,,Protejăm România’’, o inițiativă în care a invitat  toate firmele care oferă servicii de protecție sanitară.
,,Lucrăm la o platformă de colaborare al cărei scop principal îl constituie revitalizarea industriei chimice din România. Vrem să construim un ecosistem de business capabil să asigure întregul necesar de produse dezinfectante pentru țara noastră și export. România are resursele economice și umane capabile să dezvolte o industrie de profil la standarde europene’’, a precizat Danciu.
,,Împreună cu autoritățile și experții din domeniul sanitar, pe baza fondurilor europene aflate la dispoziția României, țara noastră are șansa de a construi rapid un sistem de protecție sanitară de ultimă generație, care să includă produsele și serviciile necesare care să-i asigure un răspuns prompt și eficace în cazul apariției unor crize sanitare de tipul pademiei COVID’’, a mai declarat directorul de dezvoltare Grande Gloria Production.

 

Cea mai recentă acțiune a asociației "Dăruiește Viață a însemnat pe lângă dedicarea cu care echipa ne-a obișnuit, și o mobilizare incredibilă de forțe din partea mai multor entități fizice și juridice, motiv pentru care am dorit și noi să ne implicăm și să dăm o mână de ajutor, acolo unde ne pricepem cel mai bine. 

 

Realizarea asociației Dăruiește Viață

Asociația non profit a instalat o unitate mobila pentru triajul pacientilor oncologici, la Spitalul Județean Sibiu, unitate care a fost dată în folosință în ultima săptămână a lunii noiembrie.

 

 

Aceasta are o suprafață utilă de 96 de metri pătrați și este compusă din două încăperi de triaj/ recoltare, o zonă de așteptare. (mobilată și încălzită optim), grup sanitar și zonă de trecere.

Avantajul acestei construcții modulare este că protejează pacienții deja internați pe secția de oncologie și asigură cadrul și circuitele medicale necesare pentru ca personalul medical să își desfășoare activitatea în condiții sigure.

Unitatea va putea fi folosită și după perioada de pandemie.


Motorul acestei ample acțiuni, a fost , și de această dată, nevoia pacienților de a fi tratați în condiții optime, în lipsa unei infrastructuri intraspitalicești solide. "Pacientii cu patologii grave, precum cancerul, sunt unul dintre principalele grupuri vulnerabile in fata coronavirusului. In Romania, pe langa riscul de infectare cu SARS-CoV-2, pacientilor oncologici le este tot mai greu sa aiba acces la tratamentul care ii tine in viata, din cauza lipsurilor din infrastructura spitaliceasca si a lipsei circuitelor medicale corecte. De cele mai multe ori, sunt nevoiti sa astepte la cozi in afara spitalelor, in conditii meteo nefavorabile sau in corturi improvizate (improprii pentru anotimpurile reci) pentru a fi triati si a-si primi tratamentul (ex. curele periodice de chimioterapie). Unitatile modulare de triaj sunt o solutie viabila pentru a le oferi bolnavilor de cancer conditii umane in care sa lupte pentru viata lor, alaturi de cadrele medicale care ii tratează” , a comunicat Dăruiește Viață pe canalele proprii de social media.

Hygienium s-a alăturat acestei inițiative remarcabile, cu o donație în produse, constând în 25 litri de gel dezinfectant și 25 de litri de săpun lichid aparținând aceluiași brand.

donatie Hygienium

 

 

 

Sursă foto: Alexandru Rosieanu

Este o certitudine faptul că spălatul mâinilor salvează vieți, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, dar și din experiențele ultimelor luni cu noul coronavirus.

 

Acesta face parte din familia virusurilor care stau la baza sindromului respirator acut sever (SARS, agentul cauzal al epidemiei din 2003) și a anumitor tipuri de raceala, dar nu trebuie confundat cu acestea. Este vorba despre virusuri care provoaca diferite boli, de la o banală răceală până la afecțiuni mult mai grave, precum bolile respiratorii acute.

 

Apariția acestui nou tip de virus a fost o mare provocare pentru epidemiologi și întreaga comunitate medicală, in special pentru ca nu au existat suficient de multe date despre epidemiologia noului tip de virus. Nici pana astazi nu exista foarte multe informații despre sursa originala a focarului, aceasta sursă putand fi încă activă. În mod cert, coronavirusurile sunt zoonotice, adică se pot transmite între animale și oameni. Cu toate acestea, animalele de companie nu sunt considerate surse de îmbolnăvire.

În acest context, și până la apariția vaccinului la scară largă. spălatul pe mâini este cea mai eficientă și sigură metodă de prevenire a îmbolnăvirii.

 

O tehnică adecvată de spălare poate reduce riscul de răceală și gripă, poate preveni răspândirea bolilor de origine alimentară și a altor infecții, în locuri aglomerate precum școli sau spitale.

Spalatul frecvent pe maini este una dintre cele mai eficiente si mai simple metode prin care putem evita îmbolnăvirea și răspândirea bolilor.

Aflați din acest articol când trebuie să ne spălăm pe maini, cum să folosim corect dezinfectatul și cum să ne obișnuim copilul să deprindă acest obicei sănătos.

Statistici la nivel global

 

Ne expunem zilnic la peste 840.000 de germeni, întâlniți în peste 50 de suprafețe pe care le atingem. Alarmant este faptul că doar aproximativ 5% dintre oameni se spală corect pe mâini. Majoritatea populației se spală pe mâini doar 6 secunde, iar aproximativ 33% dintre oameni nu folosesc săpun atunci când se spală pe mâini. (potrivit WIN/Gallup International, o asociație de market research)WIN/Gallup International

Și toate aceste lucruri se întâmplă la nivel global, unde 80% din bolile transmisibile sunt transmise prin atingere. Aceste statistici îngrijorătoare ar trebui să ne facă să conștientizăm că nu este nicio exagerare- spălatul pe mâini chiar salvează vieți. Hygienium face eforturi ample la nivel local și nu numai, pentru a spori nivelul de constientizare, la nivel colectiv, în  privința importanței spălatului și a dezinfectatului corect pe mâini.

 

Când ne spălăm mâinile

cum ne spalam corect pe maini

 

 

Majoritatea bacteriilor de pe mâinile noastre se află pe vârful degetelor și sub unghii.

Așadar este obligatoriu să ne spălăm mâinile înainte să:

-pregătim masa sau să mâncăm

-bandajăm o rană sau acordăm îngrijiri unui bolnav

-folosim lentile de contact

 

Și după:

-ce ne jucăm cu un animal

-ce ne ocupăm de resturi menajere

-ce folosim lifturi, atingem clanțe sau întrerupătoare

- folosirea toaletei/ schimbarea unui scutec

-suflarea nasului, tușit, strănutat

 

 

Spălarea mâinilor cu săpun îndepărtează germenii de pe mâini.

Acest lucru ajută la prevenirea infecțiilor deoarece oamenii își ating frecvent ochii, nasul și gura fără să-și dea seama. Germenii pot pătrunde în corp prin ochi, nas și gură și ne pot îmbolnăvi. Aceștia pot trece de pe mâinile nespălate, în alimente și băuturi, în timp ce oamenii le pregătesc sau le consumă.

Totodată, germenii din mâinile nespălate pot fi depuși pe alte obiecte, cum ar fi balustrade, blaturi de masă sau jucării, și apoi transferați pe mâinile altei persoane.

Prin urmare, îndepărtarea microbilor prin spălarea mâinilor ajută la prevenirea infecțiilor respiratorii și poate chiar ajuta la prevenirea infecțiilor pielii și a ochilor. Educarea oamenilor despre spălatul mâinilor îi ajută pe ei și comunitățile lor să rămână sănătoși.

 

Cum ne spălăm corect mâinile

În primul rând, așa cum am menționat, este nevoie de apă și săpun.  Pașii sunt următorii:

- umeziți-vă bine mâinile cu apă caldă sau rece

-aplicați săpunul în palmă

-spumați-vă mâinile și frecați viguros timp de cel puțin 20 secunde

-nu uitați să insistați pe dosul mâinilor, încheieturi, spațiul dintre degete și de sub unghii

-clătiți bine

-ștergeți mâinile cu un prosop curat

 

Cum folosim un dezinfectant pe bază de alcool

Sigur, există numeroase contexte în care nu avem la îndemână apa și săpunul, iar dezinfectarea mâinilor este imperioasă. Pentru aceste situații Hygienium oferă o gamă completă de dezinfectanți în varianta mini, practici și ușor de transportat.

Aceștia se regăsesc atât sub formă de gel, cât și de spray, ambele variante având un conținut de 70% alcool. Rutina de aplicare a dezinfectantului este următoarea:

-aplicați suficient produs pe palme astfel încât să le umeziți (aprox 3 ml)

-frecați bine mâinile, una de cealaltă, cu degetele interpuse, până când substanța se evaporă și mâinile rămân uscate.

 

Învățați și copiii să se spele de mâini

 

cum ne spalam corect pe maini

Educația în ceea ce privește igiena trebuie implementată de la vârste fragede, și să nu uităm, la copii funcționează puterea exemplului.

Cu cât ne vom spăla mai des, acest fapt va deveni și pentru ei o rutină. Ba chiar puteți cânta un scurt cântecel, în timp ce vă spălați pe mâini, să fie și mai distractiv momentul.

De asemenea, atunci când nu au la îndemână apă sau săpun, soluțiile dezinfectante avizate de Ministerul Sănătății, precum Hygienium, sunt la fel de sigure și pentru ei.

 

Despre Hygienium

Gama face parte din portofoliul Grande Gloria Production , un grup de firme multifuncțional dezvoltat, cu o experiență de peste 27 de ani.

Hygienium este unul dintre brandurile premium, cu cea mai mare vizibilitate pe piață, inregistrând o cotă de piață continuu ascendentă. A luat naștere încă din anul 2013, din dorința de a oferi diversitate și conștientizare a necesității folosirii unor astfel de produse dezinfectante și antibacteriene, în contextul în care nu există o atenție sporită către acestea.

Faptul că aceste produse existau și nu au fost concepute pe repede-înainte, odată cu declanșarea pandemiei, a oferit o încredere sporită consumatorului.

În timp, portofoliul s-a dezvoltat tot mai mult, având astăzi o diversitate de produse și game:

-o gamă speciala de produse biocide (dezinfectante și antibacteriene), perfecte pentru igiena mâinilor, dezinfectarea și curățarea obiectelor, dar și a suprafețelor cu care intrăm în contact zi de zi. 

- o gamă de produse antibacteriene-cosmetice

- o gamă de produse pentru copii –Hygienium Kids

- o gamă de produse delicate, special concepute pentru curățarea și hidratarea zonelor sensibile ale corprului

- o gamă specială de produse, No Bzzz, pentru protejarea împotriva pișcăturilor de țânțari

- o gamă de produse, de curățare obiecte și suprafețe din sticlă: ecrane și ochelari

Pentru a elimina urmele de virusuri, cât mai eficient și prin metode la îndemână, HYGIENIUM conține substanțe active, care au scopul să prevină și să distrugă acțiunea microorganismelor. Pe lânga ingredientul biocid, gelul dezinfectant are la baza și compuși ce ajută la hidratarea și catifelarea mâinilor, cum ar fi glicerina și extractul de aloe vera.

 

produse Hygienium

 

Toate aceste produse au efect virucid, bactericid și fungicid și sunt AVIZATE DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII !

În permanență, studiem piața și concurența și nu facem rabat de la calitate! Promisiunea a ceea ce oferim se reflectă în identitatea brandului, în formulările, substanțele active și proporțiile în care sunt folosite ingredientele.

 

 

 

 

 

 

Organizatorii unuia dintre cele mai importante evenimente de tehnologie și digitalizare din 2020, Factory 4.0, care va avea loc pe 13 octombrie la Face Convention București, au ales Hygienium drept ,,Safety Partner’’, o nouă confirmare a calității serviciilor de siguranță sanitară oferite de brandul din portofoliul Grande Gloria Production.

,,Pentru a garanta siguranța și sănătatea participanților, reprezentanți ai mediului de business din țară și străinătate, experți, autorități și reprezentanți ai massmedia, noi, echipa Factory 4.0, ne-am angajat să respectăm toate standardele și măsurile de siguranță prevăzute de legislația în vigoare. În acest scop, am dezvoltat un parteneriat cu Hygienium, furnizor de soluții complete de siguranță sanitară.

Am ales Hygienium ca partener safety pentru conferința F40 întrucât a dovedit ca are standarde înalte de calitate, certificare și o abordare superioară cu servicii de audit. Suntem convinși că, împreună cu experții de la Hygienium, vom reuși să asigurăm un mediu sigur pentru buna desfășurare a conferinței’’, a declarat Marius Hărătău, managerul Academia Industrială.

Cu ocazia evenimentului de la Face Convention din București, Hygienium va asigura o gamă completă de formate de dezinfectanți și alte produse de siguranță.

,,Ne bucură faptul că mediul de afaceri are încredere în soluțiile corporate dezvoltate de Hygienium. Este încă o confirmare a calității produselor și serviciilor de suport pe care le punem la dispoziția companiilor. Produsele noastre, autorizate de Ministerul Sănătății, vor fi disponibile într-o gamă variată de formate. În plus, împreună cu Academia Industrială, vom lansa, în premieră, și o expoziție virtuală 3D în care cei interesați vor putea vedea produsele de siguranță sanitară dezvoltate de Hygienium’’, a declarat Constantin Danciu, directorul de dezvoltare Grande Gloria Production.

La Conferința Factory 4.0 și-au anunțat participarea, în sală și în mediul online, câteva sute de reprezentanți ai mediului de afaceri, interesați de digitalizare și robotizare.

Factory 4.0

,,Pandemia de COVID 19 a restartat modul în care sunt percepute activităţile economice. În contextul shut-down-ului economic din primăvară şi a măsurilor de distanţare socială, mediul economic a fost, practic, forţat să facă pasul spre digitalizarea activităţii. În acest context, prin schimbarea paradigmelor economice, România are şansa nesperată de a arde etapele şi de a creşte economic semnificativ, prin tehnologie şi digitalizare’’, afirmă organizatorii.

Pe lista speakerilor se află zeci de personalități din mediul de business, printre care și celebrul futurolog Gerd Leonhard.  CEO-ul The Futures Agency va vorbi, la București, în fața a peste 800 de oameni de afaceri, experți în tehnologie și Industry 4.0, manageri și angajați a unor companii interesate de inovație și tehnologie, despre modul în care noile tehnologii vor revoluționa economia și societatea, despre noile skill-uri digitale pe care oamenii, indiferent că sunt patroni sau angajați, vor trebui să și le însușească în viitorul apropiat pentru a rămâne competitivi într-o lume în care schimbările fundamentale aduse de robotică și noile tehnologii, precum 5G, sunt pe cale să se producă.

În cadrul evenimentului, prezentat de cunoscutul jurnalist George Buhnici, vor prezenta informații esențiale despre proiectele de digitalizare, de la automatizare și Big Data & Analytics, la Integrarea sistemelor, Simularea realității, Internet of things, Securitatea Cibernetică, Servicii Cloud, Print 3d și Realitatea Augumentată o serie de experți de la cele mai importante companii care promovează Industry 4.0, precum Lorena Ioniță - Deputy Head of Unit European Commission, Krause Hans Michael - Director Market and Product Management PLC and IoT Systems BOSCH, Sabin Sarmaș - președintele Autorității pentru Digitalizarea României, Tănase Stamule - consilier de stat la Cancelaria Premierului, Markus Jahn - director of Sales Operations & International Sales EPLAN, Anja Moldehn - Senior Project manager Industry 4.0 Phoenix Contact, Daniel Rusen - Marketing and Operations Director Microsoft România, Volker Schütz -

Technical Manager Industry 4.0 IFM ELECTRONIC, Dragoş Dabija - Cyber Security Manager Accenture, Rodica Lupu - Fondator Ingenius Hub CEO Loop Operations, Radu Costan - Market Development Manager Accenture, Marius Hărătău - CEO
Factory 4.0,  Laurențiu Nae - Co-Founder Digital Twin, Adrian Sandu – secretar general ACAROM.

În cadrul conferinței și workshop-urilor dedicate, vor fi abordate teme precum “Technology vs. Humanity – The Future is already here”, ,,Industry 4.0 needs a complete automation solution”, ,,Realizarea potențialului prin digitalizarea producției”, ,,The new EU industrial strategy”, ,,Antreprenoriat și Industry 4.0”, ,,Integrated Value Chain”, ,,The future of cyber security and automation” și ,,Industry 4.0: oameni, procese și tehnologii”.

Sursă foto: Factory 4.0 

 În acest an plin de neprevăzut, suntem foarte recunoscători că putem să ne continuăm acțiunile caritabile, și să nu ne abatem de la traseul nostru. La propriu! Asta pentru că, alături de Fundația  Comunitară, ne pregătim pentru Semimaraton Galați 2020.  Împreună, ne dorim să facem cu adevărat o diferență în viața oamenilor care au nevoie.

Într-o lume prea grăbită, trebuie să ne facem timp pentru inimile noastre. Afecţiunile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate atât în România, cât și la nivel global, unde anual se înregistrează aproximativ 17 milioane de decese din cauza disfuncțiilor cardiace. (conform Institutului de Sănătate Aplicată a Universității Birmingham)

Dezinfectarea

Dacă am fi privit înainte cu zeci de ani în urmă, probabil nu am fi crezut că dezinfectarea va fi un subiect atât de ”fierbinte” în 2020. Ne-am fi așteptat ca odată cu evoluția la nivel global a mijloacelor și produselor de igienă, riscurile de infecție să scadă, nu-i așa? Ei bine, se pare că 2020 a fost și este o lecție memorabilă pentru noi toți. Iar pentru că lupta noastră este, printre altele, să combatem bolile infecțioase într-o manieră fezabilă și consecventă, vrem să tratăm pe larg, dezinfectarea.

Suntem sociabili