frdeitptru
+40744 499 747

Blog

Cel de-al patrulea val al pandemiei COVID a creat deja o presiune puternică pe sistemul sanitar, spitalele reuşind cu mare dificultate să facă faţă numărului tot mai mare de bolnavi. Dincolo de discuţia legată de vaccinare, un element esenţial în limitarea efectelor variantei DELTA îl reprezintă prevenţia, respectarea regulilor de siguranţă sanitară.

România are șansa istorică de a arde etapele și a crește din punct de vedere economic foarte rapid, în contextul absorbției semnificative a fondurilor din PNRR și a creșterii încrederii investitorilor în economie. Grande Gloria Production, unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de produse non food de larg consum din România, susține acest demers cu investiții majore, care vor aduce locuri de muncă și afaceri pe orizontală în economie.

Vara este sezonul vacanțelor și al călătoriilor. Chiar dacă plănuiești o vacanță cu întreaga familie, o plecare cu prietenii sau o escapadă romantică alături de jumătatea ta, noi ți-am pregătit o listă cu câteva lucruri esențiale pe care ar trebui să le ai în bagaj atunci când pleci în concediu.

Cu siguranță fiecare dintre noi și-a petrecut cel puțin o zi în compania prietenilor și a familiei în natură, la un grătar sau picnic. Iar cei care iubesc aventura au ales activități mai captivante, cum ar fi drumețiile prin pădure sau campingul. Indiferent de situație, una dintre preocupările majore care îți poate strica starea de spirit, mai ales când apa și săpunul nu sunt disponibile, este igiena.

În prezent, Hygienium este acel brand la care ne ducem imediat cu gândul când vine vorba de dezinfectanți, nimic surprinzător, dat fiind faptul că este plasat pe locul 1 în alegerea consumatorilor pentru categoria dezinfectanților de mâini, în topul national al dezinfectanților.*

DECLARATIA PRODUCĂTORULUI

Grande Gloria Production, producătorul produselor dezinfectante Hygienium, realizate la Galați și exportate în peste 25 de țări din întreaga lume, își manifestă surprinderea față de modul în care publicația ,,Turnul Sfatului’’ a ales să denigreze calitatea și siguranța sanitară oferită de produsele noastre, certificată de Ministerul Sănătății.

Grande Gloria Production, prin brandul Hygienium, s-a aflat printre partenerii principali ai evenimentului ”2021 Bucharest Summit: Cooperation for Development”. La cel de-al patrulea eveniment din seria ”Împreună protejăm România’’ au participat peste 200 de speakeri din România și din străinătate, care au discutat despre provocările și soluțiile necesare pentru depășirea pandemiei COVID și relansarea economică.

Hygienium, cel mai cunoscut brand românesc din zona produselor dezinfectante și a celor dedicate igienei, a devenit numărul 1 în România pe categoria dezinfectanților de mâini, o nouă confirmare a calității produselor dezvoltate de Grande Gloria Production. Brandul românesc Hygienium își exportă produsele în peste 25 de țări din Europa și Asia, printre care Germania, Franța, China, Polonia, Cehia, Belgia, Olanda, Italia și Marea Britanie.

România riscă să se confrunte cu o criză sanitară de proporții dacă populația va ignora măsurile de protecție, cu gândul la vaccinare. Numărul mare de victime COVID din ultimele zile poate fi doar începutul unui val semnificativ de îmbolnăviri, în contextul în care respectarea regulilor de protecție  a devenit facultativă în multe instituții și companii, afirmă experții de la Hygienium, unul dintre cei mai importanți producători de dezinfectanți din România

Grupul Grande Gloria a pornit în 1993, la Galaţi, reunind în prezent şapte fabrici de produse alimentare şi nealimentare.

♦ Anul 2020 a adus creşteri spectaculoase la gama de dezinfectanţi Hygienium a companiei, pusă pe piaţă în urmă cu opt ani.

Hygienium, brandul românesc din portofoliul Grande Gloria Production, lider de piață pentru produsele de igienă, protecție, curățare și dezinfectare, a devenit începând de astăzi, noul partener de igienă și siguranță pentru galele Dynamite Fighting Show.

“Pentru a garanta siguranța și sănătatea sportivilor, membrilor echipelor și spectatorilor, ne-am angajat să respectăm toate standardele și măsurile de siguranță prevăzute de legislația în vigoare. În acest scop, am dezvoltat un parteneriat cu Hygienium, furnizor de soluții complete de siguranță sanitară”, a declarat Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show.

“Am ales Hygienium ca partener safety pentru Galele Dynamite Fighting Show întrucât a dovedit ca are standarde înalte de calitate, certificare și o abordare superioară cu servicii de audit. Suntem convinși că, împreună cu experții de la Hygienium, vom reuși să asigurăm un mediu sigur pentru buna desfășurare a galelor. Dincolo de spectacolul sportiv, scopul nostru este să oferim protecție împotriva COVID, în așa fel încât toți participanții să evite riscul de contaminare, să se întoarcă sănătoși la familiile lor”, a mai spus acesta.

Cu ocazia Dynamite Fighting Show, Hygienium va asigura o gamă completă de dezinfectanți și alte produse de siguranță sanitară.

Hygienium Dynamite Fighting Show

“Ne bucură faptul că organizatorii Dynamite Fighting Show au încredere în soluția integrată pentru evenimente, dezvoltată de Hygienium. Este încă o confirmare a calității produselor și serviciilor de suport pe care le punem la dispoziție. Produsele noastre, autorizate de Ministerul Sănătății, vor fi disponibile într-o gamă variată de formate”, a declarat Constantin Danciu, directorul de dezvoltare Grande Gloria Production.

Începând cu ediția numărul 10, Dynamite Fighting Show și Hygienium vor implementa standarde de calitate privind măsurile de siguranță la evenimentele sportive organizate sub auspiciile Dynamite.

De asemenea, Hygienium va oferi logistica necesară și suportul de siguranță sanitară tuturor cluburilor, sălilor de sport și celorlalte organizații sportive angrenate în competiție.

Dynamite Fighting Show și Hygienium și-au propus, totodată, să implementeze un standard de igienă și siguranță sanitară inclusiv la competițiile dedicate copiilor și juniorilor.

“Credem foarte mult în educarea noii generații de sportivi, iar viitorii campioni să fie un model din toate punctele de vedere pentru societatea în care trăim”, a mai adăugat Alin Huiu.

Hygienium este unul dintre cele mai cunoscute branduri dezvoltate, în România, de către Grande Gloria Production. Produsele pentru igienă, protecție, curățare și dezinfectare dezvoltate de Hygienium, autorizate de Ministerul Sănătății, se regăsesc în diverse sectoare precum HoReCa, medical, farmaceutic, comerț (centre comerciale), producție etc. Calitatea produselor Hygienium este recunoscută inclusiv la nivel international, produsele de siguranță sanitară dezvoltate la Galați fiind exportate în zeci de țări din întreaga lume, precum China, Marea Britanie, Turcia, Italia, Franța sau Germania.

Dynamite Fighting Show a luat naștere în iulie 2018 și a organizat nouă evenimente de-a lungul ultimelor două sezoane, la București, Piatra Neamț, Craiova, Cluj Napoca și Iași. Acestea au reușit să se impună pe piața media, Pro TV, televiziunea parteneră a DFS, fiind lider de audiență detașat la fiecare dintre cele șase transmisiuni. Totodată, galele DFS au reușit să umple arenele, cinci dintre cele mai mari din România. Printre sportivii care au luptat în cadrul galelor DFS se numără Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Bogdan Stoica, Daniel Sam, Freddy Kemayo, Florin Lambagiu, Ion Pascu și Bogdan Năstase.

 

*Articol preluat de pe www.dynamitefighting.com 

 

 

 

Hygienium (Grande Gloria Production), premiu de excelență pentru susținerea industriei HORECA
Grande Gloria Production a primit miercuri seară ,,Premiul de excelență pentru susținerea industriei HORECA’’, în cadrul galei ,,Împreună Protejăm România’’, desfășurată la Ateneul Român și organizată de Grupul de presă MediaUno și Institutul Național de Statistică, cu sprijinul Academiei Române.


Cu ocazia ceremoniei, managerul de dezvoltare al GGP, Constantin Danciu, a mulțumit echipei Grande Gloria Production pentru performanța extraordinară și eforturile în dezvoltarea cunoscutului brand de produse dezinfectante Hygienium.
,,Hygienium a reușit să devină un adevărat etalon în piața produselor dezinfectante din România. Produsele noastre, autorizate de Ministerul Sănătății, au ajuns în aproape toate domeniile de activitate, în peste 25 de țări din întreaga lume’’, a declarat Danciu.
Reprezentantul GGP a subliniat faptul că, recent, împreună cu alte companii din domeniul siguranței sanitare, Hygienium a pus bazele asociației patronale ,,Protejăm România’’, o inițiativă în care a invitat  toate firmele care oferă servicii de protecție sanitară.
,,Lucrăm la o platformă de colaborare al cărei scop principal îl constituie revitalizarea industriei chimice din România. Vrem să construim un ecosistem de business capabil să asigure întregul necesar de produse dezinfectante pentru țara noastră și export. România are resursele economice și umane capabile să dezvolte o industrie de profil la standarde europene’’, a precizat Danciu.
,,Împreună cu autoritățile și experții din domeniul sanitar, pe baza fondurilor europene aflate la dispoziția României, țara noastră are șansa de a construi rapid un sistem de protecție sanitară de ultimă generație, care să includă produsele și serviciile necesare care să-i asigure un răspuns prompt și eficace în cazul apariției unor crize sanitare de tipul pademiei COVID’’, a mai declarat directorul de dezvoltare Grande Gloria Production.

 

Cea mai recentă acțiune a asociației "Dăruiește Viață a însemnat pe lângă dedicarea cu care echipa ne-a obișnuit, și o mobilizare incredibilă de forțe din partea mai multor entități fizice și juridice, motiv pentru care am dorit și noi să ne implicăm și să dăm o mână de ajutor, acolo unde ne pricepem cel mai bine. 

 

Realizarea asociației Dăruiește Viață

Asociația non profit a instalat o unitate mobila pentru triajul pacientilor oncologici, la Spitalul Județean Sibiu, unitate care a fost dată în folosință în ultima săptămână a lunii noiembrie.

 

 

Aceasta are o suprafață utilă de 96 de metri pătrați și este compusă din două încăperi de triaj/ recoltare, o zonă de așteptare. (mobilată și încălzită optim), grup sanitar și zonă de trecere.

Avantajul acestei construcții modulare este că protejează pacienții deja internați pe secția de oncologie și asigură cadrul și circuitele medicale necesare pentru ca personalul medical să își desfășoare activitatea în condiții sigure.

Unitatea va putea fi folosită și după perioada de pandemie.


Motorul acestei ample acțiuni, a fost , și de această dată, nevoia pacienților de a fi tratați în condiții optime, în lipsa unei infrastructuri intraspitalicești solide. "Pacientii cu patologii grave, precum cancerul, sunt unul dintre principalele grupuri vulnerabile in fata coronavirusului. In Romania, pe langa riscul de infectare cu SARS-CoV-2, pacientilor oncologici le este tot mai greu sa aiba acces la tratamentul care ii tine in viata, din cauza lipsurilor din infrastructura spitaliceasca si a lipsei circuitelor medicale corecte. De cele mai multe ori, sunt nevoiti sa astepte la cozi in afara spitalelor, in conditii meteo nefavorabile sau in corturi improvizate (improprii pentru anotimpurile reci) pentru a fi triati si a-si primi tratamentul (ex. curele periodice de chimioterapie). Unitatile modulare de triaj sunt o solutie viabila pentru a le oferi bolnavilor de cancer conditii umane in care sa lupte pentru viata lor, alaturi de cadrele medicale care ii tratează” , a comunicat Dăruiește Viață pe canalele proprii de social media.

Hygienium s-a alăturat acestei inițiative remarcabile, cu o donație în produse, constând în 25 litri de gel dezinfectant și 25 de litri de săpun lichid aparținând aceluiași brand.

donatie Hygienium

 

 

 

Sursă foto: Alexandru Rosieanu

Suntem sociabili